A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Javasoljuk, hogy fogadja el azokat.

adidas obuv ACE 15.3 Indoor

Új termék

13 990 Ft‎ Adóval

-10 500 Ft‎

24 490 Ft‎ Adóval

Írd meg véleményed

adidas obuv ACE 15.3 Indoor

adidas obuv ACE 15.3 Indoor

Fizetési és szállítási feltételek

Webáruházunkban a rendelt áru ellenértékét az alábbi módon tudod megfizetni:

  • Készpénzes fizetés kiszállításkor (utánvétel)
    A végösszeget az áru kézbesítésekor fizeted meg. Az utánvétel extra költséget nem tartalmaz.
  • Banki átutalás
    A végösszeget előre fizeted meg. Amint az összeg megérkezik a számlánkra, az áru a legrövidebb időn belül kiszállításra kerül.

A rendelt árut az alábbi módon szállítjuk ki:

  • GLS futárszolgálat - Ár: 1490 Ft bruttó | 45000 Ft felett díjtalan!
    Az ár tartalmazza a szállítást, csomagolást és a biztosítást. Az áru a rendelésben feltüntetett címre történik kiszállításra. A kiszállítást követően e-mailben értesítünk, hogy a rendelés állapota "Áru kiszállítás alatt"-ra változott. Amennyiben bejelentkezel a vásárlói fiókodba, a rendelés aktuális állapotát a "Rendeléseim" szekción belül is követheted. A szállítás munkanapokon 9 órától 18 óráig történik - a pontos idő a futártól függ, nem tudjuk befolyásolni. Amennyiben nem felel meg a futár által javasolt időpont, beszélj meg vele másikat. Az áru nagyságtól függően akár több csomagba is szét lehet osztva.

Kapcsolódó termékek

A visszaküldés költsége minden esetben a fogyasztót terheli. Ezalól csak akkor van kivétel, ha a webáruház saját döntéseként átvállalja a visszaküldés költségét.

Ingyenes szállítás
Lépj kapcsolatba velünk
Fan Shop
Akciós termékek